HOTEL SUPPLIER > NEWSLETTER > Τεύχος 3 - 25 Φεβρουαρίου 2005

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης εμπορικών επιχειρήσεων. Σύμφωνα με την προδημοσίευση του προγράμματος επιλέξιμες είναι οι επιχειρήσεις που παρουσιάζουν αποκλειστικά εμπορική δραστηριότητα, ή στην περίπτωση μικτής δραστηριότητας, οι επιχειρήσεις που πλέον του 50% του κύκλου εργασιών τους προέρχεται από την άσκηση εμπορικής δραστηριότητας. Το ελάχιστο επιχορηγούμενο ύψος προϋπολογισμού έργου είναι 40.000,00 ΕΥΡΩ, ενώ το ανώτατο ύψος του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 100.000,00 ΕΥΡΩ. Το ποσοστό της επιχορήγησης ανέρχεται στο 40% του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού, ενώ το μέγιστο ποσοστό της ιδίας συμμετοχής που μπορεί να καλυφθεί με τραπεζικό δανεισμό ανέρχεται στο 35%. Επιλέξιμες είναι οι δαπάνες που εντάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Aναμόρφωση, ανακαίνιση ή και μετατροπή καταστημάτων ή / και αποθηκευτικών χώρων.
  • Αγορά, εγκατάσταση καινούργιου σύγχρονου εξοπλισμού.
  • Αγορά, εγκατάσταση εξοπλισμού μηχανοργάνωσης, αυτοματοποίησης διαδικασιών, προστασίας.
  • Ανάπτυξη και εγκατάσταση εξοπλισμού και συστημάτων παρακολούθησης των λειτουργιών της επιχείρησης.
  • Αγορά καινούργιων μεταφορικών μέσων.
  • Ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2000, ΕΛΟΤ 14000, ΕΛΟΤ 1801).
  • Εκστρατείες διαφήμισης και προβολής
  • Συμμετοχή σε ηλεκτρονικές αγορές.
  • Ενέργειες συμμετοχής σε κλαδικές εκθέσεις.
  • Εκπόνηση μελετών κάθε μορφής σχετιζόμενες με το επιχειρηματικό σχέδιο και αναφερομένων με το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης.

    Επικοινωνείστε με την Marinet ΕΠΕ για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες επιχορήγησης, υποβολή αιτήσεων και διαδικαστικό. ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.



    Προσφορά δωρεάν webhosting

    Επωφεληθείτε από την προσφορά της Marinet για δωρεάν φιλοξενία των ιστοσελίδων όλων των πελατών του HotelSupplier. Με κάθε πακέτο προβολής στο www.hotelsupplier.gr θα έχετε δωρεάν φιλοξενία για το domain σας. Πληρώνοντας όσο τώρα για μια φιλοξενία που στις περισσότερες περιπτώσεις κρατάει το site σας θαμένο χωρίς επισκεψιμότητα θα έχετε και το webhosting και την προβολή μέσω των κόμβων της Marinet και την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Τελικά δεν αρκεί να έχετε μια σελίδα στο δίκτυο, αλλά χρειάζεται και η βελτιστοποίηση και η προώθηση που θα σας φέρει και τους σωστούς επισκέπτες. Με αυτή την προσφορά θέλουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε της υπηρεσίες της Marinet χωρίς ουσιαστικό κόστος.

    Αν ενδιαφέρεστε για την προσφορά της Marinet για την προώθηση της ιστοσελίδας σας επικοινωνείστε μαζί μας.

    Αν θέλετε να λαμβάνετε και εσείς την περιοδική μας έκδοση με τα νέα του χώρου προμηθειών ξενοδοχείων μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

    Αν είστε εγγρεγραμμένοι στο Newsletter και δεν θέλετε να το λαμβάνετε μπορείτε να διαγραφείτε εδώ.

  • [ Top ^ ]

    [ Top ^ ]