HOTEL SUPPLIER > NEWSLETTER > Τεύχος 6 - 26 ΜΑΙΟΥ 2006

Νέος κύκλος Δικτυωθείτε

Βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας με 40% επιδότηση από το πρόγραμμα Δικτυωθείτε

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Δικτυωθείτε, θα πρέπει απλά και μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά. Η εταιρία μας, η MARINET ΕΠΕ, είναι επίσημος συνεργάτης - προμηθευτής του προγράμματος Δικτυωθείτε και διαθέτοντας την απαραίτητη γνώση και εμπειρία μπορεί να αναλάβει για λογαριασμό σας και να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε απαραίτητο έργο, είτε αυτό πρόκειται για την αγορά του εξοπλισμού της επιχείρησής σας είτε για την ολοκληρωμένη παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Δείτε εδώ κριτήρια συμμετοχής, επιλέξιμες δαπάνες και επιτυχημένα παραδείγματα υλοποίησης του προγράμματος στους προηγούμενους κύκλους..

Επικοινωνείστε με την Marinet ΕΠΕ για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες επιχορήγησης, υποβολή αιτήσεων και διαδικαστικό. ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Το πρόγραμμα αφορά:

Επιδότηση για αγορά εξοπλισμού και υπηρεσιών πληροφορικής και Διαδικτύου. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η ανάπτυξη των ΜΜΕ μέσω του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Επιδοτούνται:

  • Αγορά Η/Υ και περιφερειακών συστημάτων και λογισμικού
  • Σύνδεση στο Internet
  • Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδας
  • Κατασκευή και υπηρεσίες παροχέα ηλεκτρονικού καταστήματος

    Αν θέλετε να λαμβάνετε και εσείς την περιοδική μας έκδοση με τα νέα του χώρου προμηθειών ξενοδοχείων μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

    Αν είστε εγγρεγραμμένοι στο Newsletter και δεν θέλετε να το λαμβάνετε μπορείτε να διαγραφείτε εδώ.

  • [ Top ^ ]

    [ Top ^ ]